DANSKE MINA

☎️ 5279 7719

Hej Frække og velkommen til mit pikante fristed. 

Jeg er en eksklusiv veltalende ung pige på 25 år. Dansk asiatisk skønhed, uspoleret og uden påtegnet kunsthåndværk på min silkebløde ungpige hud! Jeg har smukke brune øjne og som er så forførende varme, at du næsten smelter når vi har øjenkontakt. Dertil besidder jeg et sukkersmil, du bare må smage. Jeg er eksotisk af udseende og med naturligt ægte lækkert  tykt mørkeblondt hår - taljelangt som smyger sig bølgende ned ad min ryg.

Mine flotte bryster D-skål er altid parat til berøring af et par skønne mandehænder.

Jeg passer på min krop, så derfor fremstår jeg slank og crispy med de perfekte former og som sidder, hvor de skal. Jeg besidder en smal hvepsetalje og en perfekt rund strutnumse.

Missen er jomfrustram, velsmagende og altid helt glatbarberet. Altid modtagelig og nyvasket og du vil opleve mig velduftende og top hygiejnisk.

 

 

Jeg forkæler med intim skøn sex. Elsker alle de blide bløde og behagelige former. Når det så er nævnt står jeg ikke tilbage for frække smæk i min indbydende lille røv. 

Som ekstra krydderi tilbyder jeg gerne rollespil, slavepige eller dominans til dig.

Jeg modtager dig naturligvis i frækt classy lingeri, men opfylder gerne dine ønsker, hvis du har andre påklædningsdele du drømmer om at se mig i. Min garderobe rummer meget, så sig endelig til!
 

Et besøg og en oplevelse du ønsker gentaget og der kan gives rigeligt med tid til hygge og brusende kølige bobler i jacuzzien -hvis det kunne friste ;-)))
Vi ses til dejlige stunder her i Valby.

 

 

☎️ 5279 7719

Ring eller skriv til mig eller kom gerne forbi, også selvom du ingen tidsbestilling har. Og så er det endda helt uforpligtende!

Jeg glæder mig til at hilse på dig. 

Kys fra MINA