☎️ 9184 6575

Mit navn er Lina, jeg er en 28 årige dansk pige, og så er jeg din BBW fantasy Come true! 115 kg og 168 cm høj = en ung sexiness overload nymfomanisk pige som vil nyde at tage dig med ind i mit helt fantastiske frække univers!! Og tro mig, i mit univers er det udelukkende dine og mine fantasier der sætter grænserne.

Jeg har en dejlig stor (og jeg mener stor/kæmpe) røv, som bare ligger op til at blive forkælet, klasket, pirret forgudet og leget med. Sorte kys er også kærkomne. Mine store naturlige F skåls bryster elsker at blive pirret, nusset, slikket, bundet og bare blive rigtig godt og grundet forkælet!

Min stramme mis vil få dig til helt at glemme hverdagens stress og jag, og tage dig med ind i et univers hvor det kun er nydelse, hed sex og os som er centrum!  

Mine dejlige store naturlige suttelæber vil forkæle dine læber med verdensklasse kys, og din pik på måder du kun har oplevet i dine frækkeste fantasier! (tykke piger sutter bare bedre - fordi vi er altid en lille smule sultne, Og specielt efter pik) og til info, jeg er en rigtig savleprinsesse, så er du ikke til VIRKELIG våde blow jobs, så skal du lige sige det. Gagging og deepthroat har jeg fra pålidelige/liderlige kilder, at jeg er ganske fortrinlig til - og jeg nyder det ;P så kom og få et dybt, vådt blow du sjældent vil glemme!

Af sind er jeg en meget jordnær, smilende, humoristisk og åbensindet/mundet pige :) Jeg går meget op i diskretion, hygiejne, sikkerhed - og forventer at du gør det samme.

Kun sikker sex! 

Jeg elsker sex, så er det slået helt fast! Og jeg nyder at være alt lige fra din skønne elskerinde - ydmyge tøz - fræk quickie - og Ligger du inde med et lille ødipuskompleks så er jeg kvinden som kan pleje det og være din Domina/miss. Kun fantasien sætter grænserne for vores frække stunder sammen.

Glæder mig til at vi skal hygge os og udleve vores frække fantasier - og selvfølgelig kneppe til vi begge ser stjerner!

Et besøg hos mig - er helt sikkert et besøg du aldrig vil glemme. Men pas på, for mere vil have mere - og jeg har ladet mig fortælle at jeg kan være ret vanedannende.

Priser

Ring til mig på ☎️ 9184 6575 og hør hvad lige præcis dine ønsker koster.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi når jeg er i Valby også selvom du ikke har reserveret en tid. 

Det er selvfølgelig helt uforpligtende!